РЕКОМЕНДАЦІЇ БАТЬКАМ ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ

РЕКОМЕНДАЦІЇ БАТЬКАМ

ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ

1. Шановні батьки, звертаємо вашу увагу на те, що ви є активними учасниками освітнього процесу в нашому закладі.

2. Загальноосвітня школа не припиняє освітню діяльність на період карантину, а змінює форму навчання на дистанційну.

3. Навчання здобувачів освіти буде здійснюватися шляхом використання різних форм дистанційного навчання з кожного навчального предмета в повному обсязі, з урахуванням можливостей електронних освітніх ресурсів, а саме:

· розміщення навчального матеріалу, тестових завдань на платформі Classroom тощо;

· організація одночасної зустрічі учасників освітнього процесу через різноманітні сервіси для оn-line спілкування відповідно до графіка проведення онлайн консультацій з учителями;

4. Ознайомитись із платформами, на яких буде розміщений навчальний матеріал для опрацювання нашими дітьми, завданням для перевірки їх знань щодо освоєння кожного предмета, графіком онлайн консультацій з учителями ви зможете у своєму класному чаті групи viber.

5. З метою належної підготовки до державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання 2022 року просимо Вас тримати на контролі проходження курсів здобувачами освіти 9-го та 11-го класів.

6. Просимо сприяти участі дітей у дистанційному навчанні та контролювати цей процес. Пам’ятайте, що досягти високих результатів у навчанні ми зможемо тільки завдяки нашій співпраці з Вами.

Кiлькiсть переглядiв: 74