У нашій пам'яті вони назавжди залишились

«Світи, Небесна Сотне, не згасай…» Такі слова щодня зустрічають учнів нашої школи. Із світлин під написом пильно вдивляються у кожного з нас очі тих, хто віддав своє життя у страхітні для кожного українця лютневі дні 2014р. Очі дивляться, а уста ніби запитують: «Ну, як ви без нас? Чи пам’ятаєте, за що ми стояли на Майдані? Чи підтримаєте і продовжите нашу справу?»

19 лютого навчання у Глинянській ЗОШ І-ІІІст. розпочалося уроками пам’яті Героїв Небесної Сотні . На виховних годинах учні 5-11 класів переглянули фільм «Зима, що змінила нас». Учні та учителі школи взяли участь в акції «Свіча пам’яті» .

Заступник директора школи Блонська І.М. відмітила, що головним для кожного з нас є пом’янути усіх тих, хто був і назавжди залишився справжнім патріотом, хто без зброї в руках став на захист наших прав і свобод. Нехай кожна запалена свічка стане вогником єднання усіх українців у боротьбі за гідне життя. Учениці 7-Акласу Бучій Лариса та Довгань Вікторія прочитали власні поезії, присвячені цим трагічним подіям. Акція закінчилася молитвою та виконанням Державного Гімну України.

/Files/images/epiAQdjwEOI.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 184