Солдатам від Святого Миколая

Свято Миколая - це очікування дива у здійсненні бажань. І думаю, що спільним бажанням, яке об’єднує всіх українців, є мир і спокій у нашій державі.

Учні нашої школи також вирішили стати помічниками Святого Миколая та підготували невеличкі подарунки для наших захисників. Адже на наших військових покладена відповідальна місія–боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу. Наші учні вже не вперше проводять різні акції : збирали теплі речі для військових у зону АТО, малювали малюнки, писали листи.

У переддень свята Св. Миколая учні, батьки, учителі, працівники школи ліпили вареники, випікали пряники та тістечка, пакували невеличкі подарунки. У кожному пакунку – тепло дитячих сердець, яке підтримає бойовий дух наших звитяжних та мужніх захисників.

Усі речі та продукти поблагословили й окропили наші духовні наставники. Так ми хочемо віддячити тим, хто сьогодні найбільше на це заслуговує. Нехай наші маленькі справи перетворяться у велику роботу українського волонтерського руху та принесуть хвилини радості у зону АТО. Ми віримо у їхню перемогу, нехай береже їх Бог.

Кiлькiсть переглядiв: 224