Щороку 27 січня світ вшановує пам'ять жертв Голокосту.

Щороку 27 січня світ вшановує пам'ять жертв Голокосту. Цього дня у 1945 році радянські солдати 1-го українського фронту звільнили в’язнів найбільшого нацистського табору Аушвіц-Біркенау в Освенцимі.

Як відомо, жертвами Голокосту стали 6 мільйонів європейських євреїв, 1,5 млн з них загинули на території України.

Вчитель історії та християнської етики Войтанович Оксана Михайлівна провела для учнів 9 класу урок "Гірка пам'ять Голокосту". Діти дізналися про гетто та табори праці на теренах Львівщини, про євреїв в Глинянах, переглянули відео "Голокост" від історичного проекту "Київські історії". Для глибшого розуміння трагічних сторінок нашої історії Оксана Михайлівна порекомендувала учням прочитати роман Тетяни Пахомової "Я, ти і наш мальований і немальований Бог" та роман ірландського письменника Джона Бойна "Хлопчик у смугастій піжамі" Цього дня у 1945 році радянські солдати 1-го українського фронту звільнили в’язнів найбільшого нацистського табору Аушвіц-Біркенау в Освенцимі.

Як відомо, жертвами Голокосту стали 6 мільйонів європейських євреїв, 1,5 млн з них загинули на території України.
Вчитель історії та християнської етики Войтанович Оксана Михайлівна провела для учнів 9 класу урок "Гірка пам'ять Голокосту". Діти дізналися про гетто та табори праці на теренах Львівщини, про євреїв в Глинянах, переглянули відео "Голокост" від історичного проекту "Київські історії". Для глибшого розуміння трагічних сторінок нашої історії Оксана Михайлівна порекомендувала учням прочитати роман Тетяни Пахомової "Я, ти і наш мальований і немальований Бог" та роман ірландського письменника Джона Бойна "Хлопчик у смугастій піжамі"

/Files/images/zamovlennya_pdruchnikv/144241294_1318684511821376_3200035895115755555_n.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 106