Свято «Йде Святий Миколай, ти, добром його стрічай!» у 1-Б класі

Святий Миколай за свою добродійну любов і щедре милосердя вічно живе в серцях людей. У 1-Б класі 16 грудня, у святково прибраному класі під керівництвом класного керівника Боргуш М.П. та музичного керівника Остапів В.Б. було проведено чудове свято «Йде Святий Миколай, ти, добром його стрічай!».

Щороку приходить Святий Миколай у кожен дім з миром і дарунками. А свою доброту, милосердя та любов учні 1-Б класу відтворили у віршах, піснях, інсценівках і танцях. Діти виступали щиро, із задоволенням, з вдячною посмішкою, тому, що на передодні святкування Миколай у ночі таємно залишив подарунки у святкових мішках, в класі під ялинкою. На завершення свята у своїх дитячих молитвах діти подякували небесному чудотворцю за подарунки і пообіцяли бути добрими, чесними, чемними і старанними у навчанні.

Щоб в черговий раз показати свою любов батьків до дітей, батьки класу взяли активну участь разом з дітьми у конкурсах після свята. І приготували своїм донечкам, синочкам та гостям свята солодкі частування. Наслідуймо добро і вчинки Миколая! Нехай це свято стане для нас святом Милосердя, Доброти, Прощення, та Любові до ближнього.

/Files/photogallery/732/DSCN9896.JPG/Files/photogallery/732/DSCN9899.JPG/Files/photogallery/732/DSCN9935.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 213